Likt kledd som Trudes morder?

ÅLESUND (Dagbladet): Mannen i den stripete blå-hvite T-skjorta på ferja mellom Hellesylt og Geiranger er likt kledd som Trude Espås drapsmann. Etter to års etterforsking har politiet ikke klart å finne ut hvem han er.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nå ber politiet om tips om denne mannen og to andre som er fotografert av turister i Geiranger. Også de er iført samme type T-skjorte.

1200 bilder

Mannen som politiet tror er Trude Espås drapsmann var iført en T-skjorte med horisontale blå og hvite striper og en shorts. Politiet har gått gjennom 1200 bilder tatt av turister i Geiranger. På fire av bildene fant etterforskerne menn som var kledd i en slik stripete T-skjorte.

Politiet fant identiteten til personen på det ene bildet for kort tid siden. De tre andre er fremdeles ukjent, og på en pressekonferanse i Ålesund i går offentliggjorde politiet de tre bildene.

Nekter å gi opp

Politiinspektør Yngve Skovly understreket på pressekonferansen at politiet ikke har holdepunkter for å tro at noen av personene som er fotografert er gjerningsmannen. Men siden personene på bildene er iført samme type T-skjorte som mannen som trolig drepte Trude Espås, ønsker politiet å finne ut hvem de er.

Politiet nekter å gi opp etterforskingen av seksualdrapet i Geiranger som skjedde 8. august 1996. I tillegg til bildene som nå er offentliggjort, er hårfunn på åstedet politiets viktigste spor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer