Likvidert i kiosken

28-åringen ble skutt i videobutikken da han skulle leie film. Kjæresten hans svever mellom liv og død.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dramaet skjedde i Stockholm i går kveld. En 28-år gammel mann og kjæresten hans hadde gått i videobutikken for å leie en film for kvelden. Paret var stamkunder i den lille butikken og alene i lokalet litt over klokka 21.

Mens de to kikket i videohyllene, kom en mann inn i videobutikken. Han gikk rett mot paret og begynte umiddelbart å skyte, skriver Aftonbladet. Nærmere 40 skudd ble avfyrt inne i den lille butikken.

Henrettelse

- Det var en ren henrettelse. Den døde er pepret med skudd, sier politiinspektør Jerry Nicklasson til avisa.

Mannen hadde ikke sjanse til å komme unna morderen. Kvinnen prøvde å flykte ut av butikken, men ble truffet av flere skudd i kroppen. Ett skudd sneiet halsen. Hun ble liggende hardt skadet på fortauet utenfor og svevde i natt mellom liv og død.

To ansatte var også i butikken. De to fikk sjokk og har ikke klart å redegjøre for hendelsesforløpet.

Kan være mc-oppgjør

Den drepte mannen tilhører mc-miljøet, og politiet tror derfor at drapet er et oppgjør mellom gjenger. Drapet kan muligens kobles til et mordforsøk på nyttårsaften, da en 25 år gammel mann ble beskutt åtte ganger.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer