Likvidert

Tre menn ble i går funnet skutt og drept utenfor Helsingborg i Sverige. En ren likvidasjon, mener politiet, som ikke har noen mistenkte i saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En privatperson varslet politiet etter å ha funnet de tre døde, en 65 år gammel mann, hans 32 år gamle sønn og en mann i 60-årsalderen.

Sønnen driver et bilfirma. 60-åringen var i går kveld ikke identifisert.

De drepte mennene lå inntil en spanskregistrert Opel. Ugjerningen må ha skjedd mellom mandag kveld og i går formiddag.

Vet lite

Ifølge politiet i Helsingborg har en av de tre mennene tilknytning til Spania. Alle tre skal være svenske statsborgere, og de er ikke kjent for noen kriminell virksomhet.

Den drepte 65-åringen og sønnen hans dro ut for å treffe en person ved 17-tida mandag kveld. Ifølge 32-åringens samboer skulle de komme tilbake seinere på kvelden. Hun meldte fra at de var forsvunnet ved 09-tida tirsdag morgen, skriver nyhetsbyrået TT.

På en pressekonferanse i går ettermiddag hadde politiet få opplysninger om trippeldrapet.

Samtidig avviste politiet spekulasjoner om at drapene har noen tilknytning til mc-miljøene.

- De tre mennene er blitt skutt. Faren og sønnen er identifisert. Den tredje mannen er ennå ukjent. Faren og sønnen skulle i går dra av gårde for å treffe en person. Det er derfra vi starter etterforskningen, sa kriminalkommissarie Börje Sjöholm i Helsingborg på en pressekonferanse i går ettermiddag.

Funnet ved elv

- Vi vet ikke om de tre ble drept på stedet der de ble funnet. Ellers venter vi på obduksjonsrapporten, fortsatte politisjefen.

De tre ble funnet i et rekreasjonsområde ved Rönne elv ved Klippan, nordøst for Helsingborg i Skåne. Bare én vei leder til stedet. Nærmeste hus ligger 150 meter unna.