Lille Chris P Bacon ruller rundt i rullestol

Skulle dø, men veterinæren orket ikke. Nå tar han seg av grisen døgnet rundt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den amerikanske veterinæren Len Lucero fant fram sin kreative side da han plutselig ble sittende med eneansvaret for en liten kjælegris som ikke kunne gå.

Lucero demonterte noen leker han hadde liggende i huset, og laget en rullestol til sin lille venn. I videoen øverst i saken kan du se hvordan kjælegrisen nå ruller rundt for egen maskin igjen.

- Han ble etterlatt til meg da en ung kvinne kom inn til oss for å avlive ham. Hun var bekymret over livskvaliteten hans og hadde ikke mulighet til å ta vare på ham 24 timer i døgnet, sier Lucero til DBTV.

- Spiser som en gris Lucero foreslo at han kunne ta seg av grisen, og slik ble det. Chris P Bacen sliter med en sjelden lidelse, som gjør at leddene hans ikke formes slik de skal.

- Han er veldig frisk og spiser som en ... Vel, du vet, sier Lucero om grisen.

- Han har lært seg å kompensere for misdannelsen og fungerer ganske bra. Han har mye personlighet, er elskelig og veldig kjekk, sier Lucero.

Kvinnen som hadde tatt med seg grisen for å få ham avlivet lyste opp av glede da Lucero tilbød seg å ta vare på ham, forteller veterinæren.

- Var naturlig for ham - Jeg laget rullestolen til ham med noen lekedeler sønnen min hadde da han var yngre. De er morsomme å leke med, så det å lage stolen var veldig lett, sier Lucero.

Og Chris P Bacon? Du kan selv se hvordan han takler rullestolen i videoen øverst.

- Med en gang han ble satt i stolen kom det veldig naturlig for ham. Iallfall rygginga, sier Lucero.