Lille Fatima ble funnet på søppeldynge og adoptert bort på direkten

- Hun er en gave fra Gud, sier hennes nye mor.

GLADE FORELDRE: Tanzeem og Riaz ble tildelt sin datter Fatima på direktesendt TV foran millioner av seere. Foto: ASIF HASSAN / AFP / NTB SCANPIX
GLADE FORELDRE: Tanzeem og Riaz ble tildelt sin datter Fatima på direktesendt TV foran millioner av seere. Foto: ASIF HASSAN / AFP / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det vakte oppsikt verden over da lille Fatima ble adoptert bort på et direktesendt pakistansk TV-show i forrige måned. Foran et fullpakket TV-studio, med millioner av seere, ble den månedgamle jenta overrakt til sine nye foreldre, det barnløse ekteparet Riaz og Tanzeem.

- Da jeg fikk babyen i hendene mine, føltes det som om det var en engel som kom. Hun betyr mer for meg enn min egen sjel, sier den nybakte pappaen Riaz ifølge BBC News.

- Det føles ikke som noen adopsjon. Det føles som om hun er mitt eget barn, som om jeg fødte henne. Hun er en gave fra Gud, sier mamma Tanzeem.

Før de fikk sjansen til å få et barn på direkten, hadde Tanzeem og Riaz vært barnløse i 14 år.

- Fornærmelse Hittil er to barn adoptert bort på programmet «Amaan Ramzan», hvis konsept er en blanding av underholdning og islam, og som sendes under fastemåneden ramadan. En tredje adopsjon er under oppseiling; programskaperne sier de på denne måten redder uønskede barn fra å bli forlatt og drept.

Bare i Pakistans største by Karach blir 300 babyer funnet døde hvert år, av velferdsstiftelsen Edhi - som rapporterer at de på en tidagersperiode i juli fant 23 barn, hvorav noen var blitt kvalt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer