Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lille Maud stjal showet

Jubilanten kronprins Haakon (30) havnet helt i skyggen da Maud Angelica (4 md.) entret brygga på Mågerø i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

MÅGERØ (Dagbladet): Maud Angelica ankom sammen med sine stolte foreldre, prinsesse Märtha Louise og Ari Behn, i kongebåten «Stjernen» til kongefamiliens landsted utenfor Tønsberg.

Den rosakledde jenta strålet under sin lille solhatt og sjarmerte alle, ikke minst mormor Sonja som delte ut klem og små stryk på kinnet.

Ved siden av dronningen sto de stolte foreldrene prinsesse Märtha Louise og Ari Behn og skottet over mot kronprinsen og hans gravide kone. Blikkene levnet ingen tvil om at de to gledet seg stort til selv å bli foreldre i januar.

Kongen i Spania

- Vi gleder oss veldig og satser på å gi barnet en så trygg oppvekst og så normal barndom som mulig, fortalte jubilanten i går til NTB, som sammen med NRK og TV2 gjorde de offisielle intervjuene.

Kronprinsen vektla de privilegier som barnet vil ha, men fastslo også at barnet vil få en del plikter.

Kronprins Haakon feiret 30-årsdagen sammen med familien på landstedet Mågerø utenfor Tønsberg. Rundt 50 gjester var samlet til lunsj i går ettermiddag.

Beskjeden feiring

Dronning Sonja og prinsesse Astrid var naturligvis til stede. Kong Harald var imidlertid opptatt med seiling i Spania.

Mange av gjestene var familiens barn, som storkoste seg sammen med lille Marius i det store badebassenget.

Den beskjedne feiringa på Mågerø var av en svært privat karakter, i motsetning til Märtha Louise som feiret i tre dager med pomp og prakt.

- For det første er det jo hyggelig å bli kritisert for å feste for lite, sier kronprinsen, som legger til at det rett og slett ikke passet med en større feiring i sommer, verken for ham selv eller for kronprinsessen som fyller 30 den 19. august. Paret lover imidlertid en større feiring neste år.

<B>SJARMERTE ALLE:</B> Lille Maud med følge ankommer Mågerø.
<B>MORMORS ØYENSTEN:</B> Dronning Sonja er begistret bestemor.
<B>OMSORGSFULL:</B> Dronning Sonja hjalp sin gravide svigerdatter på brygga.