Lille Olises store seier

Nå kan Olise Grønskag (61) sove trygt igjen: Fylkeslegen har avgjort at hun får tilbake nattevakta Frøya kommune tok fra henne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM (Dagbladet): - Det som er dumt med å bo på Frøya, er at vi er så langt unna Vinmonopolet. Nå skulle vi hatt ei flaske champagne å feire med!

Det er Olises bror, Ola Grønskag, som jublende forteller Dagbladet den gode nyheten. Han var i går i telefonisk kontakt med Fylkeslegen i Sør-Trøndelag, for å få vite avgjørelsen i ankesaken.

- Begrunnelsen kjenner jeg ikke, men resultatet er klart: Olise får tilbake den hvilende nattevakta. Det er jo utrolig gledelig, sier Ola Grønskag.

Olise er ikke selv i stand til å kommentere sin store seier. Den lille, tøffe damen på 15 kilo og 80 centimeter har fått lungebetennelse, og har derfor omtrent ikke stemme.

- Hun er veldig medtatt, men samtidig utrolig lykkelig og lettet over å ha vunnet kampen for det hun hele tida har sett på som et rettmessig krav. Denne saken har vært en veldig stor påkjenning for henne, sier Ola Grønskag.

- Olise vil jeg skal hilse til Dagbladet og Adresseavisen, som har fulgt denne saken. Uten media har hun vært sjanseløs, og fullstendig prisgitt kommunens vilje. Hun synes dere har dekket saken på en utrolig flott måte. Den rosen fortjener dere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer