Lille Reese brøt helt sammen da han fikk gaven han hadde ønsket seg

Er dette tidenes reaksjon på julaften?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det kan være vanskelig å kontrollere følelsene sine i jula. Små og store går forventningsfulle inn i høytida, og for de aller minste er det nok åpningen av julegavene som er det store høydepunktet.

I stua til den amerikanske familie Mazza ble nettopp gaveåpninga et mer følelsesladd øyeblikk enn man kunne ha ventet seg.

Da lille Reese åpnet sin gave, og fikk spillet han hadde ønsket seg, brøt han nemlig helt sammen. Hikstende ble han stående på stedet hvil i over et minutt, mens alt han klarte å si var: «Jeg er så glad, jeg er så glad».

Faren slet også med tårene Pappa Phil filmet som mange andre foreldre det store øyeblikket, og la ut den elleville reaksjonen på nettet.

I videoen, som du kan se øverst i denne saken, får vi se hvordan Reese venter med å åpne gaven. Han vil nemlig be en liten bønn først, om at det virkelig er det han ønsker seg som skjuler seg bak det glansede papiret.

Så forvandles det lille ansiktet til et utrykk dels av glede, dels av overraskelsene før det blir for mye for ham og tårene begynner å renne.

- Min nervøse fnising i bakgrunnen er faktisk at jeg prøver å kontrollere mine egne tårer, sier pappa Phil til Dagbladet.

Har spilt siden - Å se at barnet mitt ikke klarer å kontrollere sin egen glede og bryte sammen i gråt gikk inn på denne faren, legger han til.

For mange foreldre, besteforeldre og søsken er det ofte et nervepirrende øyeblikk i det man venter på å se om gaven falt i smak. Det trengte iallfall ikke Phil å bekymre seg for i det hele tatt.

- Etter at han klarte å roe seg ned har han og broren spilt spillet hele tida, sier Phil Mazza.