Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lille Robert ble fanget i bamsemaskin

- Jeg trodde jeg skulle få hjerteinfarkt, sa bestemoren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tre år gamle Robert Moore var på handletur med bestemoren Fredrica Bierdemann og sine tre søsken.

I god gammel bestemortradisjon ga hun hvert av barna en dollar slik at de kunne finne på noe gøy i lekerommet. Robert la øyeblikkelig sin elsk på et tøydyr av typen «Svampe Bob Firkant». Uten å lykkes prøvde han å fiske ut bamsen med maskinens plastikklo.

- Jeg sa jeg kunne ta den til ham, sier bestemoren til nyhetsbyrået AP.

Men en snarrådig og selvstendig Robert ville ikke høre på bestemoren.

- Han er litt av en type. Han sa: Åh, nei. Jeg kan ta den, forteller Bierdmann.

Da hun snudde seg for å skaffe en ekstra dollar til et nytt forsøk på å få tak i bamsen, som barnebarnet hadde sett seg ut, tok Robert saken i egne hender.

Han tok av seg jakka og presset seg gjennom en åpning i maskinen. Da landet han oppi haugen av kosedyrene.

- Jeg så meg rundt etter ham, og han ropte: Bestemor, jeg er her, sier Bierdemann, som trodde hun skulle få hjerteinfarkt da hun så barnebarnet på innsiden av bamsemaskinen.

KRABBET INN: Da plastkloa ikke ville forsørge tre år gamle Robert med kosedyr, klatret krabaten like gjerne inn i bamsemaskinen. Foto: Antigo Daily Journal
KRABBET INN: Da plastkloa ikke ville forsørge tre år gamle Robert med kosedyr, klatret krabaten like gjerne inn i bamsemaskinen. Foto: Antigo Daily Journal Vis mer

Butikkpersonell klarte ikke å finne nøkkel til maskinen, slik at lille Robert pent måtte vente på hjelp fra det lokale brannvesenet.

- Han var i feststemning der inne og koste med alle tøydyrene. Jeg skalv som et aspeløv, sier bestemoren.

Brannmannskapene oppdaget et fjærlåssystem inne i bamsemaskinen, og sendte inn en skrutrekker til treåringen, slik at han selv kunne redde seg ut.

Robert stablet kosebamser i høyden og gikk til verks med skrutrekkeren. Deretter kunne han trygt vandre hjem - dog uten kosedyr.

image: Lille Robert ble fanget i bamsemaskin