Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lillebo-drapet rekonstrueres

Politiet rekonstruerer i ettermiddag drapet på Bernt Alfred Lillebo, med hjelp fra en av de to siktede.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klokka 12.30 i dag dro politiet i Vest-Finnmark til Reinøya i Porsanger sammen med Kripos, hvor Bernt Alfred Lillebo (52) ble funnet skutt 4. juli.

Sammen med den 18 år gamle siktede rekonstruerer politiet drapet. Etter planen skulle seansen starte klokka 12.30, men den siktede nektet å samarbeide før de fremmøtte pressefotografene hadde forlatt Reinøya.

Klokka 13.45 begynte rekonstruksjonen.

Advokaten til den dreptes 17 år gamle sønn, som også er siktet i saken, reagerte ifølge TV2 på at han ikke fikk vite om dagens rekonstruksjon.

Politiet på sin side hevder den kun er et ledd i etterforskningen mot 18-åringen, og at en mer fullstendig rekonstruksjon vil bli foretatt seinere.

18-åringen forandret tidligere i uka forklaring i saken. Nå hevder han at han ikke var med på drapet som han i første omgang tilsto.

Et annet avvik i de to guttenes forklaringer er hvor drapsvåpenet befinner seg. Haglegeværet drapsmannen skal ha rettet mot Lillebo er fortsatt ikke funnet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media