Lillebroren om drepte Sami (20): - Han hadde et veldig godt hjerte

Titon Milhem (19) minnes storebroren.

FUNNET DREPT: Sami Milhem (20) ble fredag funnet drept i dette huset i Hareid. En 23 år gammel bekjent er nå siktet for drapet. Foto: Fridgeir Walderhaug / Privat
FUNNET DREPT: Sami Milhem (20) ble fredag funnet drept i dette huset i Hareid. En 23 år gammel bekjent er nå siktet for drapet. Foto: Fridgeir Walderhaug / PrivatVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

HAREID/OSLO (Dagbladet): Familien til drepte Sami Milhem (20) og lokalsamfunnet var i kveld samlet i Hareid kyrkje. Mange mennesker hadde møtt opp for å minnes Sami og for å sørge sammen.

Sami og familien kom til Norge for ca fem år siden. Fredag ble 20-åringen funnet drept i en leilighet i Bigset på Hareid.

Tilbake sitter en storfamilie i bunnløs sorg.

- Godt hjerte Lillebror Titon Milhem (19) var til stede under minnesamværet og sier følgende om storebroren sin.

- Sami er en veldig snill og kjekk gutt. Han har alltid hatt et veldig godt hjerte, han har alltid vært veldig glad.

- Jeg kommer til å savne ham mye, sier Titon til Dagbladet.

Storfamilien er nå samlet i Hareid for å sørge sammen. Familiens bistandsadvokat Jørund Knardal sier at familien har veldig mange spørsmål om hva som skjedde.

- De ønsker å få se han og de ønsker å se stedet han ble drept, men de har forståelse for at politiet trenger tid, sier bistandsadvokaten.

Fikk nettopp skoleplass Bistandsadvokaten forteller at den siste tida hadde vært veldig positiv for Sami og at han så lyst på framtida.

- Familien forteller at Sami hadde vært veldig glad den siste tida. I forrige uke fikk han beskjed om at han hadde fått skoleplass på en mekanisk linje på videregående skole. Han var veldig glad for det og gledet seg, sier Knardal til Dagbladet.

En 23 år gammel bekjent av Milhem er siktet for drapet. Han framstilles for varetektsfengsling i morgen.