Lillebuen slo McGraw

Proffbokeren Rune Lillebuen slo i kveld amerikanske Bobby McGraw i en tungvektskamp over fire runder i København. Men det ble ikke helt som han hadde håpet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nordmannen var den førende i alle rundene. Amerikaneren var nede i kanvasen i midten av 2. runde etter to harde høyreslag. Men han kom seg opp igjen på åtte eller ni, skriver NTB.

Dermed gikk kampen ut alle rundene. De tre dommerne hadde alle Lillebuen som seierherre med 40-35.

EM-kamp lengre unna?

Lillebuen hadde før dagens kamp vunnet fire av sine fem proffkamper på knock-out, og den 106 kilo tunge slåsskjempen håpet på en ny i kveldens kamp:

- Indirekte går jeg alltid for knockout. Det er også de seirene som smaker best, og er den eneste måten du kan være 100 prosent sikker på at du vinner, uttalte Lillebuen til Dagbladet tidligere denne uka.

Nordmannen har sjøl kun har vært i kanvasen én gang, for sju år siden. Motstanderen Bobby MacGraw står etter kveldens kamp bokført med tre av fem mulige tap så langt i sin proffkarriere.

I følge trener Erik Nilsen vil eleven bli en het utfordrerkandidat om han vinner endel flere kamper på overbevisende måte.

Ved å befeste Lillebuens ry som knockoutmaskin var trener Erik Nilsen før kveldens kamp overbevist om at veien til en tittelkamp skulle kortes ned betraktelig.

I stedet ble det en tøff kamp og bare poengseier.

HALVFORNØYD:Lillebuen slo McGraw, men er misfornøyd med at taperen reiste seg