FUNNET VED ELVA: 42-åringen ble funnet her, i ei steinrøys ved Mesnaelva, midt i Lillehammer sentrum. Foto: LARS EIVIND BONES/DAGBLADET
FUNNET VED ELVA: 42-åringen ble funnet her, i ei steinrøys ved Mesnaelva, midt i Lillehammer sentrum. Foto: LARS EIVIND BONES/DAGBLADETVis mer

Lillehammer-dødsfall etterforskes som «mistenkelig»

42-åring funnet i steinrøys ved elv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Mannen som i formiddag ble funnet død i Lillehammer sentrum, er nå identifisert. Politiet etterforsker dødsfallet, men vet fortsatt ikke om dødsfallet skyldes vold eller en ulykke.

- Vi har opprettet sak, og etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall. Men så langt kan vi ikke si noe i den ene eller andre retningen - om det dreier seg om noe kriminelt eller ikke, sier Jørgen Berg, operasjonsleder ved Gudbrandsdal politidistrikt, til Dagbladet.

Det var forbipasserende som oppdaget den døde mannen i ei steinrøys ved bredden av Mesnaelva og meldte fra klokka 11.15. Mannen hadde skader i ansiktet, men politiet vet så langt ikke om de er påført av noen eller er en følge av f.eks. et fall.

- Han blir nå sendt til Rettsmedisinsk institutt i Oslo for obduksjon. Sakens videre gang vil avhenge mye av resultatene derfra, sier Berg.

Den døde er en 42-åring fra Lillehammer-området. Han ble meldt savnet av familien da han ikke kom hjem i natt.

- Så vidt vi vet, tilhørte han ikke noe kriminelt miljø, sier operasjonslederen.

Politiets teknikere er nå ferdige på åstedet, som forblir sikret inntil videre.