Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Lilletun var offer for feil

KRISTIANSAND (Dagbladet): Kirkeminister Jon Lilletun (KrF) hadde rett da han i går hevdet at SAS lastet inn for mange passasjerer på Kristiansand-flyet fredag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå beklager SAS situasjonen som oppsto på grunn av dette. Lilletun måtte forlate flyet sammen med sin kone.

- Vi gjorde en menneskelig feil i kaoset på Gardermoen, og slapp for mange ut til flyet. Statsråden fikk overhodet ingen spesialbehandling da han slapp om bord, og ba ikke om det heller. Isteden viser det faktum at Lilletun måtte forlate flyet at vi behandler alle passasjerer likt, sier pressetalskvinne Siv Meisingseth i SAS.

Vanligvis er det mange ledige flyseter mellom Gardermoen og Kjevik ved Kristiansand, på grunn av konkurransen mellom SAS og Braathens. Men fordi to avganger med Braathens ble kansellert, ombooket mange til SAS-maskinen.

Jon Lilletun og hans kone fikk beskjed om at de kunne gå om bord i flyet. Det ble så oppdaget at for mange var om bord, slik at to passasjerer måtte ut.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media