Lime-sjefen fengslet i fire nye uker

Sajjad Hussain (37).

FENGSLET PÅ NY: Lime-toppen Sajjad Hussain (37). Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
FENGSLET PÅ NY: Lime-toppen Sajjad Hussain (37). Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Eieren av Lime-kjeden Sajjad Hussain (37) må sitte fire nye uker i varetekt. To av ukene skal han være helt isolert, har retten bestemt.

Politiet frykter at bevis kan gå tapt dersom hovedmannen bak Lime-kjeden får noen som helst form for lettelser i varetektsvilkårene. Derfor la de også ned krav om lukkede dører og forbud mot offentlig gjengivelse av fengslingskjennelsen under fengslingsmøtet i Nedre Romerike tingrett mandag.

Sajjad Hussain har sittet seks uker i varetekt. Politiadvokat Anja Perminow Stenersen ba om fortsatt fengsling i fire uker.

- Ingen fare Retten ga henne også medhold i brev- og besøksforbud og medieforbud i hele fengslingsperioden, men åpnet for enkeltbesøk fra familien.

Hussain skal holdes helt isolert i de to første ukene.

- Vi mener det er ingen fare for bevisforspillelse. Han erkjenner seg ikke skyldig i disse beskyldningene mot ham, sier Hussains forsvarer, advokat Karen Forbrigd til NTB etter fengslingsmøtet.

Hussain ble pågrepet på Oslo lufthavn i august da han var i ferd med å forlate landet. I ettertid har politiet pågrepet om lag 20 personer i saken. og flere sitter i varetekt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer