Linda (20) holdt vakt under Charles Mansons drapsorgier. Hun har aldri akseptert at hun ikke fikk straff

Det var peace and love og sang og dans rundt leirbålet. Inntil Charles Manson omvendte sektmedlemmene sine til et kollektiv av nådeløse mordere.

STERK LEDER: Charles Manson var fascinert av rituell magi og okkultisme. Han 

hadde en hypnotiserende og manipulativ effekt på sine unge medlemmer, som så på 

han nærmest som en frelser. Foto: AP/NTV SCANPIX
STERK LEDER: Charles Manson var fascinert av rituell magi og okkultisme. Han hadde en hypnotiserende og manipulativ effekt på sine unge medlemmer, som så på han nærmest som en frelser. Foto: AP/NTV SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige måned var det amerikansk tv-premie på filmen «Manson's Lost Women», om det kvinnelige haremet som krøp rundt leggene til den karismatiske og hypnotiserende kultlederen Charles Manson på slutten av 1960-tallet.

Unge, sårbare og rotløse kvinner - flere bare i tenårene - som hadde stukket av hjemmefra etter foreldrenes skilsmisse, og som også hadde et hatforhold til faren sin.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer