MISTET GOD VENN OG SPILLER: Likene av de drepte ble fraktet vekk fra åstedet i går kveld. Foto: MARIUS FISKUM
MISTET GOD VENN OG SPILLER: Likene av de drepte ble fraktet vekk fra åstedet i går kveld. Foto: MARIUS FISKUMVis mer

- Linda Anett var en rettferdig person som ble likt av alle

Innebandy-venner sørger over tapet av deres medspiller i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


TROMSØ (Dagbladet.no): Den drepte 35-åringen Linda Anett Hansen var godt kjent i innebandymiljøet i Tromsø.

- Linda turnerte Nord-Norge flere ganger på kamper og var kjent som en tøff, rutinert og taktisk dyktig spiller, sier leder i Tromsøstudentens innenbandy, Håvard Uv Mjøen til Dagbladet.no.

Han og mange av lagkameratene ble kontaktet i dag, med den tragiske beskjeden om venninnens bortgang natt til søndag.

- Spilte gravid
Mjøen bekrefter at Hansen var gravid og over halveis i terminen.

- Og på tross av det så spilte hun en 1. divisjons kamp 18. februar. Linda var alltid med på det som skjedde rundt henne, sier Mjøen til Dagbladet.no.

De to har kjent hverandre gjennom innebandy-miljøet i fire år. Selv ble Linda med i på laget i 2001. Blant de rundt 130 aktive spillere i Tromsø og i flere andre klubber i Nord-Norge var Linda et kjent og kjært ansikt, ifølge Mjøen.

- Veldig godt likt
- Den jenta var veldig godt likt, jeg har aldri hørt et vondt ord om Linda fra noen, sier Mjøen, som mener at hun var rettferdig som menneske og derfor nøt stor respekt blant de andre spillerne.

DØMTE GUTTA: Linda Anett Hansen (35) var svært engasjert i innebandymiljøet i Tromsø. Hun dømte blant annet 1. divisjon for herrer.
DØMTE GUTTA: Linda Anett Hansen (35) var svært engasjert i innebandymiljøet i Tromsø. Hun dømte blant annet 1. divisjon for herrer. Vis mer

- Det var også grunnen til at hun var en god dommer. Linda dømte i kamper mellom 1. divisjons herrelag, noe som er få jenter forunt, sier han.

Selv snakket han sist med Linda Hansen for to uker siden. Da var hun i godt humør, som vanlig. Det er klart at mange venner og medspillere tar dette tungt.

Mange har reist på turer med henne til kamper og vi har mistet en viktig ressurs på alle måter, sier Mjøen.

- Mulig aldri avhørt
Tidligere i dag holdt politiet en pressekonferanse om den pågående etterforskningen i saken. Der kom det fram at det er muligheter for at den siktede 38-åringen aldri blir avhørt.

Åstedet bærer også preg av kamp, kom det fram. Politiet tror gjerningsmannen brøt seg inn gjennom døra til øverste etasje og angrep de tre personene mens de sov.

Les alt om pressekonferansen her.