Linda skulle bli mor samtidig med Silje

ØRNES (Dagbladet): Linda Didriksens venninner er glade saken nærmer seg oppklaring. - Det er uvirkelig å tenke på at noen kan ha drept henne. Vi ble gravide samtidig. Linda gledet seg til å bli mor, forteller Silje Neverdal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sola skinner på terrassen hos Silje i Spildervika, utenfor Ørnes sentrum. 15 km unna har levningene av det politiet tror er en drept Linda Didriksen, ligget skjult i ett år.

Silje og Linda var russ sammen i fjor vår.

- Linda og jeg ble gravide omtrent samtidig i fjor, så russetida ble lnoe begrenset. Men vi deltok på det meste likevel, forteller Silje, som traff Linda siste gang et par dager før hun ble meldt savnet.

- Vi var en gjeng jenter fra russekullet som møttes på Vikingen (lokalt utested) og drakk kaffe i forbindelse med en bursdag. Linda var helt som vanlig, forteller Silje.

Hun løfter opp vesle Linea (7 1/2 måned) og gir henne en kos. Linda Didriksen skulle hatt en like gammel sønn eller datter.

- Det har gått enormt med rykter etter at Linda forsvant. Historier om biler på mistenkelige steder. Usannheter om Lindas familie og nærmeste. Klarsynte og spåkoner som har «sett» Linda. Nesten alt har vist seg å være tøvl.

- Jeg er lei av rykter. Når de kommer, lukker jeg ørene, sier hun.

VAR VANNER: - Vi skulle føde omtrent samtidig, forteller Lindas venninne Silje Neverdal, her fotorafert sammen med datteren Linea (7 1/2 måned) og venninnen Linda Johannessen.