Linda Tripp angrer intet

Linda Tripp er en av USA's minst populære akkurat nå. Hun sørget for at hele verden fikk vite om Clinton, sigarer og Monica Lewinsky. - Jeg angrer ikke, sier kvinnen som i tillegg får kjeft for de stygge klærne sine.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Det var verdt det. Jeg gjorde bare det som jeg anser som min patriotiske plikt. Og - ja, jeg ville ha gjort det igjen, sa Tripp i et intervju med fjernsynsstasjonen NBC.

Fjernsynsintervjuet er en del av en kampanje for å forbedre det bildet av Tripp som er skapt hos publikum. Det amerikanske publikum har tatt klar avstand fra hennes metoder.

Tidligere i år sto Tripp fram offentlig og gråt og sa at hun bare var et vanlig menneske og ikke noe monster. Men det hjalp lite: for noen uker siden ble hun utropt til landets minst velkledde kvinne - i landet hvor hvite joggesko aldri har gått av moten.

Tripp tok i all hemmelighet opp samtalene hun hadde med Monica Lewinsky, der Lewinsky betrodde henne at hun hadde et seksuelt forhold til USAs president Bill Clinton. Tripp leverte disse båndene over til etterforsker Kenneth Starr, som med det innledet den omfattende etterforskningen av Clinton.

(NTB-AFP)

FØR: Linda Tripp og Monica Lewinsky er ikke lenger på talefot, etter at tidligere talestrømmer ble tatt opp på bånd.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer