Lindsey i seriøs trøbbel

Lindsey Lohan hadde høye promilleverdier og kokain både i blodet og i bilen da hun krasjet kabrioleten i mai.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det melder nettstedet TMZ i dag. 20-åringen kræsjet sin to år gamle Mercedes SL-65 kabriolet da hun kjørte i en opphøyet veikant på Sunset Boulevard i Los Angeles klokken 05.30 om morgenen lokal tid den 26. mai. Lindsey Lohan ble fraktet til sykehus av venner og behandlet for mindre skader, mens begge de to passasjerene i bilen slapp unna med skrekken.

Hun ble pågrepet på sykehuset kort tid etter for å ha stukket av fra åstedet, men sluppet fri da politiet innså at hun hadde behov for legesjekk - og allerede dagen etter var hun igjen på kjendisfest i Hollywood.

Nå viser resultatene fra blodprøven at den unge kjendisen hadde promilleverdier på det dobbelte av det som er lov i California.

Det ble også funnet spor etter kokain i blodet hennes. Politiet fant dessuten minst en brukerdose kokain i bilen hennes på åstedet, ifølge nettstedet, som skal ha fått tak i sakspapirene det lokale politiet i Beverly Hills har oversendt statsadvokaten.

Saken blir naturligvis ikke bedre av at Lindsey Lohan fortsatt er under aldersgrensa for å drikke alkohol i delstaten.

Hennes advokat har bare en kommentar til nettstedets nyheter: At det er upassende av ham å kommentere saken - og at det er uprofesjonelt av politiet i Beverly Hills å lekke detaljer til pressen.

Tre dager etter bilulykken la Lindsey seg inn på rehabiliteringssenteret Promises i Malibu - kjent for også å ha hjulpet Britney Spears til å komme på mer eller mindre rett kjøl.

Da var det gått under et halvt år siden forrige opphold på avrusningsklinikk: I januar og februar hadde Lindsey en måned på det såkalte Wonderland Center i Hollywood, som hun forlot for å ferdigstille opptakene til filmen I Know Who Killed Me.

HADDE PROMILLE: Problemene tårner seg opp for den unge skuespilleren og popstjernen Lindsey Lohan. Foto: STELLA PICTURES
HADDE PROMILLE: Problemene tårner seg opp for den unge skuespilleren og popstjernen Lindsey Lohan. Foto: STELLA PICTURES Vis mer