Line (17) leder startsidekonkurransen

Har endret 79 startsider til db.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Sist vi snakket med Line Bendiksen (17) hadde hun satt db.no som startside på 37 datamaskiner. Nå, skarve to uker senere er 17-åringen oppe i hele 79 startsider, og beholder dermed topplasseringen i Dagbladets startside-konkurranse.


- At Dagbladet har skrevet om meg før, har nok fungert som en form for reklame eller PR. Mange har i alle fall tatt kontakt og tilbudt å sette Dagbladet.no som sin startside i tiden etter intervjuet, forteller den 17 år gamle nordlendingen.


Den som har satt db.no som startside på flest ulike maskiner innen 30. november, vinner en iPhone 3G uten operatørlås.


•

Sett DB.no som startside! Vinn en iPhone!


Nummer to
På en god andreplass finner vi 22 år gamle Kristain Haugen fra Stavanger. Han har satt Dagbladet.no som startside på 49 maskiner.

Og han har tro på at han vil ta igjen Lines store forsprang.

- Hun leder bare med tretti startsider, noe som ikke er mer enn en skoleklasse, sier Kristian optimistisk, og legger til- Min egen mobiltelefon holder på å ta kvelden, noe som motiverer meg til å stå på i denne konkurransen.


Slik foregår konkurransen

KAN BLI DIN: Den som har satt db.no som startside på flest ulike maskiner innen 30. november, vinner en iPhone 3G uten operatørlås. Foto: AP Photo/Sang Tan/SCANPIX
KAN BLI DIN: Den som har satt db.no som startside på flest ulike maskiner innen 30. november, vinner en iPhone 3G uten operatørlås. Foto: AP Photo/Sang Tan/SCANPIX Vis mer

Når du setter db.no som startside på en maskin, registrerer du samtidig telefonnummeret ditt. Det samme gjør du hver gang du setter db.no som startside på en ny maskin. Dermed registrer vi hvor mange startsider som er satt med ditt telefonnummer.

Den som har satt db.no på flest maskiner ved utgangen av november får en splitter ny iPhone 3G. Operatørlåsen på telefonen er låst opp slik at du selv kan benytte det abonnementet du ønsker på den.

For at konkurransen ikke skal kuppes sjekker vi at db.no er i bruk som startside på de maskinene som er registrert. Dersom en maskin ikke er innom Dagbladet.no jevnlig etter at startsiden er satt, blir maskinen ikke talt med i konkurransen.

•

Sett DB.no som startside! Vinn en iPhone!

LEDER: Line Bendiksen (17) leder Dagbladets konkurranse som går ut på å sette db.no som flest mulig startsider.