Line (25) i sitt livs kamp mot Malvik kommune: «Jeg ødelegges bit for bit»

Heftig strid i Malvik etter at kommunen anket mobbesak til lagmannsretten.

BELASTNING: - Når kommunen sier i anken at de planlegger å dytte medelever foran seg som vitner i lagmannsretten, for å forsterke sin påstand om at jeg lyver, vet jeg ikke om jeg vil tåle den belastningen, sier Line Sommer Hoel til Dagbladet. Foto: Gjengitt fra Sommer Hoels blogg med tillatelse
BELASTNING: - Når kommunen sier i anken at de planlegger å dytte medelever foran seg som vitner i lagmannsretten, for å forsterke sin påstand om at jeg lyver, vet jeg ikke om jeg vil tåle den belastningen, sier Line Sommer Hoel til Dagbladet. Foto: Gjengitt fra Sommer Hoels blogg med tillatelse Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det koker i trønderkommunen Malvik, etter at kommunen led et knusende nederlag i saken som Line Sommer Hoel (25) hadde anlagt mot kommunen for ikke å ta tak i mobbing mot henne på ungdomsskolen.

Det som har fått det til å koke over for mange, var at formannsskapet med ordfører Ingrid Aune (Ap) i spissen, rett før jul - med knapt flertall - vedtok å anke dommen.

- Kroppen skjelver I dag har saken rullet videre, med heftig deling av et blogginnlegg som Line Sommer Hoel skrev i går morges. Der siterer hun fra kommunens anke, gjengitt i Malvik-Nytt, hvor det hevdes at hun ikke har vært utsatt for mobbing.

«Jeg sitter her og rister. Hjertet dundrer i fullt angstmodus, kroppen skjelver ukontrollert og disse ordene fra advokaten får meg til å bli så kvalm at jeg føler mest for å spy. Malvik kommune skal kjøre mobbere i retten mot meg neste runde. Et skittent spill for å få flest mulig til å si at jeg lyver i retten. Dytte det som den gangen var barn, foran seg. For å slippe ansvar», skriver hun.

- Umulig kamp Blogginnlegget har tittelen «Malvik kommune kjører mobbere som vitner i neste runde. Jeg ødelegges bit for bit», og hadde i kveld blitt delt 2900 ganger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer