UT AV REGJERING: LIne Miriam Sandberg går av som statsekretær. Foto: Frank Karlsen
UT AV REGJERING: LIne Miriam Sandberg går av som statsekretær. Foto: Frank KarlsenVis mer

Line Miriam Sandberg (Frp) går av som statssekretær

Per Sandbergs ekskone, Line Miriam Sandberg, går av som statssekretær for Åse Michaelsen i helsedepartementet.

Det er klart etter statsråd i dag.

- Livet består av valg og muligheter. Jeg er stolt av tilliten jeg ble vist da jeg ble spurt om å bli statssekretær for Bent Høie. Så fikk jeg æren også av å bli Åse Michaelsen sin statssekretær. En fantastisk lærdom og jeg har gledet meg hver dag til å arbeide for landet og regjeringen. En livserfaring jeg aldri ville vært foruten, skriver hun på Facebook.

Hun skryter av embedsverket og den lærerike tida, og skriver at det gjør at man ikke har lyst til å forlate arbeidsdagen.

- Livet er stadig i endring og en dør lukkes mens andre åpnes, skriver hun videre.

Gift med Per Sandberg

Line Miriam Sandberg har vært statssekretær fra 10. november 2017, først for helseminister Bent Høie og og deretter for eldre- og folkehelseminister Åse Michaelsen i Helse- og omsorgsdepartementet.

Før dette var hun fylkesråd for næring, kultur og helse i Troms og gruppeleder for Frp i fylkestinget. Gjennom dette vervet var hun også en del av Frps landsstyre.

Fram til han gikk av 13. august i år, satt hun i samme regjeringskollegium som ektemannen, og senere eksmannen Per Sandberg.

De to giftet seg i 2010. I mai i år ble det kjent Per Sandberg hadde flyttet til Mandal og at de to var separert.

Konfliktfylt

Det har senere kommet fram at de to har hatt et konfliktfylt brudd, og blant annet har saksøkt hverandre, mens de begge var en del av Erna Solbergs regjering.

Per Sandberg er nå i et mye omtalt forhold til Bahareh Letnes (28). I et intervju med Dagbladet har Per Sandberg tidligere understreket at forholdet med Letnes ikke har noe med separasjonen fra hans tidligere kone å gjøre.

- Jeg ble separert 8. mai. Vi ble først kjærester i juni, sa ha.