BILOVERLEVERING: Sykehusklovnene ved styreleder Geir Lippestad fikk onsdag overlevert en ny Renault Zoe i gave fra Renault Norge. Organisasjonen vil i tillegg få 500 kroner av Renault Norge og 400 fra den enkelte forhandler for hver Zoe som selges i Norge mellom 1. april og utgangen av året. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
BILOVERLEVERING: Sykehusklovnene ved styreleder Geir Lippestad fikk onsdag overlevert en ny Renault Zoe i gave fra Renault Norge. Organisasjonen vil i tillegg få 500 kroner av Renault Norge og 400 fra den enkelte forhandler for hver Zoe som selges i Norge mellom 1. april og utgangen av året. Foto: Nina Hansen / DagbladetVis mer

Lippestad lettet over å være helt ferdig med Breivik-saken

Etter at Anders Behring Breivik byttet ut advokatkontoret Lippestad, har Geir Lippestad selv mer tid til andre klienter. Og klovnestreker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Dagbladet): - Se, det følger med en rockering, sier klovnen «senor Cocodrillo Barracuda» (Arturo Tovar) og holder fram et reservedekk.Han står bak en ny Renault Zoe, som onsdag denne uka ble overlevert som en gave fra Renault Norge til organisasjonen Sykehusklovnene. Bak rattet satt organisasjonens styreleder Geir Lippestad, litt usikker på om han ville få start på elbilen, før klovnene kommer for å «hjelpe».

- Bilen skal gå i Oslo og omegn, slik at klovnene kommer seg mellom sykehusene. Men vi ønsker også å dra hjem til barna som er for syke for å være på sykehus, sier Lippestad.

Jobbet gratis for Breivik

Styreledervervet i Sykehusklovnene er noe av det han nå har litt bedre tid til nå, etter at Advokathuset Lippestad ikke lenger representerer Anders Behring Breivik.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn