SAVNET: Lisa Holm (17) er ikke sett siden hun var ferdig på jobb søndag kveld. Foto: Svensk politi
SAVNET: Lisa Holm (17) er ikke sett siden hun var ferdig på jobb søndag kveld. Foto: Svensk politiVis mer

Lisa (17) forsvant på vei hjem fra jobb. - Mistenker at noe kriminelt har skjedd

Den svenske jenta er ikke sett siden søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Svensk politi går nå ut med bilde av savnede Lisa Holm (17), som på vei hjem fra jobb på en kafé i Kinnekulle utenfor Lidköping forsvant sporløst søndag kveld.

Tirsdag er to områder nær arbeidsplassen henens avsperret: Politiet har gjort funn av et Iphone-etui ved en åker hundre meter fra kafeen, og forbipasserende har funnet et ødelagt mobiltelefon-display, skriver den svenske avisa Expressen.

- Vi har også gjort andre funn som kan kobles til henne, cirka en kilometer fra stedet der hun arbeider, sier Stefan Gustavsson, pressetalsmann hos politiet i Västra Götaland, til Dagbladet.

Han forteller at det var jentas foreldre som meldte datteren savnet i 22-tida på søndag, etter at hun sendte melding om at hun var på vei hjem i 18.30-tida.

- Men ingen har sett henne siden hun forlot jobb, sier Gustavsson til Dagbladet.

- Det finnes ingen spor etter at hun sendte melding til foreldrene sine. Vi mistenker at det er skjedd noe kriminelt, sier han.

Nå skal politiet foreta tekniske undersøkelser på jordet, som skal overvåkes gjennom natta.

- Vi kommer til å jobbe i hele kveld og i natt. Både politi, Missing People, militæret og redningshunder leter etter henne, sier Gustavsson tirsdag kveld.