Lisas sjef: - Vi vil ikke tro at det som har skjedd er sant

I sorg etter dødsbudskapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

KÄLLBY/OSLO (Dagbladet): Lisa Holm (17) forsvant etter at hun dro fra kafeen hun jobbet på i Blomberg utenfor Lidköping i Sverige for fem dager siden.

I går ble hun funnet drept. Lisas sjef sier de er i sjokk.

- Vi føler en stor sorg i dag. Vi fikk den forferdelige beskjeden i går kveld, sier Lena Svedung, som eier og driver kafeen, til GT Expressen.

- Vi vil ikke tro at det som har skjedd er sant. Det er så forferdelig, sier hun.

De ansatte ved kafeen vil samles i dag.

Politiet har varslet en ny pressekonferanse kl. 12 i dag.

ETTERFORSKER: Flere hundepatruljer jobbet i dag ved en låve i Källby. Foto: Thomas Rasmus Skaug
ETTERFORSKER: Flere hundepatruljer jobbet i dag ved en låve i Källby. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer

Politiet i sperret i går kveld av et område rundt en stor uthusbygning, som ligger i Källby, fem-seks kilometer unna kafeen. Dagbladet var i formiddag ved bygningen, og politiets kriminalteknikere og flere hundepatruljer jobbet da rundt bygningen. Det var på den samme gården politiet gjennomsøkte innholdet i to store, åpne gjødselkummer.

To pågrepne menn er siktet for drap, og den tredje - en kvinne- er siktet for å skjule en forbrytelse, melder flere svenske medier lørdag morgen. Kvinnen skal være gift med en av mennene. Alle de tre er utenlandske gjestearbeidere.

Gjesterarbeiderne jobbet med å reparere taket på en låve tre hundre meter fra kafeen der Lisa Holm dro fra sin jobb ved 18-tiden sist søndag.

Foreldrene meldte henne savnet ved 22-tiden samme kveld.


Lisa scooter sto ved kafeen med nøklene i, og en hanske som tilhører henne ble like etter funnet ved låven der de nå drapssiktede mennene jobbet.

I SORG: Lena Svedung. Foto: Anders Ylander / GT Expressen
I SORG: Lena Svedung. Foto: Anders Ylander / GT Expressen Vis mer

Det er en åpen plass foran kafeen, og mulig å følge trafikken inn og ut derfra fra låven.

De tre ble pågrepet i et gammelt murhus som også ligger i nærheten av kafeen. Mennene ble ført ut av bygningen i iført håndjern, mens kvinnen ble håndtert noe mildere av politiet, ifølge Expressen.

Store politistyrker, hundepatruljer, hester, helikoptre og flere hundre frivillige fra organisasjonen Missing People deltok i søket etter jenta.