Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lise og Knud tror på magefølelsen

Lise (18) og Knud (21) er så nyforelsket at de knapt klarer å ta blikket bort fra hverandre. Det er bare noen få uker siden de flyttet sammen og alt er fortsatt nytt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lise Sekse (18) og Knud Edmund Berthelsen (21) treffer oss på stamstedet sitt Justisen i Oslo. Verken Knud eller Lise har tenkt så mye igjennom hva som skal til for at forholdet dere skal vare. De har tro på å følge magefølelsen, samt gi hverandre frihet slik at de kan gjøre det de vil.

- Til å begynne med tror jeg det er viktig at vi ikke legger for mye bånd på hverandre. Selv om vi er forlovet og samboere, har vi mye vi skal ha gjort før vi stifter familie, både når det gjelder jobb og utdanning, sier Knud.

Kjæresteparet møttes gjennom organisasjonsarbeid i fjor høst.

- Jeg syntes han var åpen, kjekk og morsom å være sammen med. Dessuten har han engasjement og er interessert i de samme tingene som jeg. Vi passer utrolig godt sammen, smiler Lise lurt. Det gikk bare et par måneder fra de traff hverandre til de var forlovet.

- Det er mange som tror dette ikke vil vare siden vi er så unge, men det øret gidder vi ikke å høre på, sier Lise bestemt.

NYFORELSKET:</B> - Å ha det gøy sammen med venner er minst like viktig som å dyrke tosomheten, mener Knud (21) og Lise (18).
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling