Listhaugs danske kollega: - En fullstendig overdrevet og hysterisk debatt

Listhaug får støtte av Danmarks innvandringsminister.

SAMMEN I OSLO: Sylvi Listhaug fikk besøk av sin danske kollega, Inger Støjberg i fjor sommer. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
SAMMEN I OSLO: Sylvi Listhaug fikk besøk av sin danske kollega, Inger Støjberg i fjor sommer. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sylvi Listhaugs får støtte av din danske kollega, innvandrings- og integreringsminister Inger Støjberg, etter sin avgang i dag.

Støjberg kaller debatten som har gått den siste uka for fullstendig overdrevet og hysterisk.

- I dag har min gode venninne og kollega, Sylvi Listhaug måtte trekke seg som justis-, beredskaps- og innvandringsminister i Norge, skriver Støjberg på Facebook.

- En hysterisk debatt

Videre skriver hun:

- Dette skjer etter noe jeg vil kalle en fullstendig overdreven og hysterisk debatt om en Facebook-oppdatering, som Sylvi skrev om norsk politikk og fremmedkrigere for et par uker siden.

Støjberg har selv fått kritikk og skapte i fjor overskrifter langt utover Danmarks grenser da hun feiret innstramming nummer 50 på asylfeltet med kake.

Nå mener hun at venstresiden i norsk politikk har misforstått budskapet i Listhaugs omstritte Facebook-innlegget med vilje.

- Sterkere tilbake

- De har hele tiden hatt et horn i siden på Sylvi, fordi hun er sterkere enn noen annen norsk politiker, og vært banebrytende for en streng innvandringspolitikk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer