Listhaugs gamle rådgiver og KrF-varsler vil skape storm med ny bok

Espen Teigen var Listhaugs nærmeste rådgiver. Nå skriver han og KrF-varsler Julia Sandstø bok om å stå i stormen.

KUNST: Espen Teigen og Julia Sandstø har stått i hver sin mediestorm. Nå skriver de bok om å vinne når vindkastene blir ekstra krappe. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
KUNST: Espen Teigen og Julia Sandstø har stått i hver sin mediestorm. Nå skriver de bok om å vinne når vindkastene blir ekstra krappe. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Kunsten å vinne» heter boka som Teigen (26) og Sandstø (21) gir ut på Kagge forlag i august.

- Ganske kjepphøy tittel?

- Ja, noen vil sikkert himle med øynene og mase om janteloven. Dersom Espen og jeg var personer som brydde oss om den slags, så hadde vi aldri kommet noe sted i livet. Nettopp det at vi er unge tror jeg bare er en fordel her. Kunsten å kommunisere effektivt er i konstant forandring, sier Julia Sandstø.

- Hva er det dere har vunnet, egentlig?

- Vi har jo begge stått i ganske krasse mediestormer, og vi har kommet styrket ut av det. Vi har snudd vanskelige situasjoner til vår fordel, og dermed sitter vi begge igjen med en del lærdommer som vi nå skal dele, svarer Teigen.

Lik og del

Begge de to forfatterne fikk testet sine egne krisehåndteringsevner til det fulle i 2018.

Teigen var Sylvi Listhaugs våpendrager i sosiale medier. Frp-nestlederen ble landets mest omdiskuterte og populære politiker mye takket være Teigens spissformulerte «lik og del»-innlegg på Facebook.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer