Du leser nå Dagbladet Pluss
TOK KONTAKT: Sylvi Listhaug (Frp) svarte «Erik» personlig da han tok kontakt i frustrasjon etter at saken hans var ferdig i tingretten. Foto: Tore Meek / NTB scanpix
TOK KONTAKT: Sylvi Listhaug (Frp) svarte «Erik» personlig da han tok kontakt i frustrasjon etter at saken hans var ferdig i tingretten. Foto: Tore Meek / NTB scanpix Vis mer

Listhaugs svar til knivoffer:
- Jeg er full av beundring

I 2018 tok «Erik» kontakt med flere politikere i frustrasjon over straffeutmålingen til den 17 år gamle gutten som nesten drepte ham i 2017.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I et intervju med Dagbladet har «Erik» fortalt om hvordan han i 2017 ble overfalt og knivstukket 53 ganger i sitt eget hjem på Vulkan i Oslo. Han valgte å la seg intervjue fordi han føler ansvar for å sette søkelys på saken.

«Erik» ble nemlig angrepet av en 17 år gammel gutt, og det viste seg at gutten var godt kjent for både politi og barnevern. Gutten hadde tidligere blitt dømt for ran, trusler og vold.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer