Lita jente døde etter påkjørsel

Ei jente i barneskolealder døde av skadene hun fikk da hun ble påkjørt i Gjerdrum kommune onsdag kveld.

OMKOM: Ei jente ble hardt skadd i en ulykke i Gjerdrum onsdag kveld. Natt til torsdag døde hun av skadene. Foto: Martin Benedikt Sjue / Eidsvoll Ullensaker Blad
OMKOM: Ei jente ble hardt skadd i en ulykke i Gjerdrum onsdag kveld. Natt til torsdag døde hun av skadene. Foto: Martin Benedikt Sjue / Eidsvoll Ullensaker Blad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ei lita jente er død etter å ha blitt påkjørt av en bil i Gjerdrum kommmune onsdag kveld. Det skriver politiet på Twitter.

Jenta ble påkjørt da en person skulle rygge, opplyste politiet til Dagbladet onsdag kveld. Det er nære pårørende involvert i hendelsen.

- Det kommer frem at det formentlig har skjedd i forbindelse med at vedkommende har rygget, og så begynt å kjøre framover. I forbindelse med ryggingen har jenta havnet under bilen, sa operasjonsleder Terje Marstad til Dagbladet.

Hun skal ha havnet under bilen, og blitt slept flere meter før personen i bilen oppdaget det. Flere skal da ha hjulpet til med å få jenta løs.

Hun er i tidlig skolealder, og ble fraktet til Ullevål sykehus. Rett etter klokka 02.00 skriver politiet at jenta døde av skadene.

En person har status som siktet i saken, og har fått førerkortet beslaglagt. Hendelsen ansees som et uhell.

Jentas nærmeste pårørende er varslet, opplyser politiet til Dagbladet natt til torsdag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer