SIST SETT PÅ KIWI: Liauiske Aurelius Ivanauskas ble fanget opp av et overvåkingskamera da han besøket Kiwi Kleivbrottet tirsdag formiddag. Foto: Politiet
SIST SETT PÅ KIWI: Liauiske Aurelius Ivanauskas ble fanget opp av et overvåkingskamera da han besøket Kiwi Kleivbrottet tirsdag formiddag. Foto: PolitietVis mer

Litauiske Aurelius Ivanauskas (22) er meldt savnet i Holmestrand

Litauisk arbeidssøker (22) savnet i Holmestrand

Aurelius Ivanauskas sist sett i en Kiwi-butikk tirsdag formiddag.

Sørøst politidistrikt gikk torsdag ettermiddag ut med en savnet-melding om Aurelius Ivanauskas (22) som i desember kom fra Litauen for å søke jobb.

- Kameratene hans meldte fra i går ettermiddag om at han ikke har vendt tilbake, sier Jan Frode Johannessen, leder for etterforskningsseksjonen ved Horten politistasjon.

Ivanauskas snakker ikke norsk og trolig heller ikke engelsk.

Bodde sammen med kamerater

«Han ble sist sett på Kiwi Kleivbrottet tirsdag 22.1 kl. 0954», står det i en twitter-melding fra politiet.

Johannessen forklarer at han da ble fanget opp av et overvåkingskamera i Kiwi-butikken, som ligger like ved der 22-åringen bor.

- Han er arbeidssøker og var i ferd med å få seg arbeid, sier Johannessen. Han opplyser at Ivanauskas bodde sammen med kameratene, som også er fra Litauen.

Av twitter-meldingen går det fram at politiet per nå ikke har holdepunkter for at han er utsatt for en kriminell handling.

Tips om observasjoner eller opplysninger om mannen kan gis til politiet på 33 34 44 00 eller 02800.