Lite eggende børs

En oppgang i Opticom og Telenor er det mest spennende som skjer i et ellers udramatisk aksjemarked tirsdagens formiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er som ventet forholdsvis stille på Oslo Børs tirsdag. Påskeferie setter sitt preg på markedet, og impulsene utenfra en forholdsvis få.

Etter en times handel er totalindeksen opp 0,5 prosent på 1.278 poeng og det er omsatt aksjer for 320 millioner kroner. Av dette skriver hele 104 millioner kroner seg fra en opsjonsinnløsning i Orkla.

Ikke alle tradere har tatt ferie åpenbart. Spekulasjonene og tradingen fortsetter i Opticom om enn ikke med samme styrke som forrige uke. Kursen er opp 5,7 prosent på 665 kroner.

Telenor er markert opp uten åpenbare nyheter. Etter en times handel er kursen opp 3,5 prosent til 38,60 kroner.

Eltek stiger 3 prosent etter et innledende fall. Telekomleverandører som Marconi og Alcatel stiger i Europa.

Marconi bekreftet i dag at selskapet vil si opp 3.000 ansatte som følge av vanskelige tider. Det var i alle fall ikke verre enn ventet, og Marconi er opp 3,5 prosent i formiddag.

InFocus stiger 2,8 prosent til 146 kroner. Selskapet legger frem sitt kvartalsresultat i morgen etter at Norge har tatt påskeferie. Selskapet har ikke kommet med resultatvarsel, så det skulle ligge an til et resultat på mellom 23-24 cent per aksje, som er markedets forventninger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer