- Lite sannsynlig at vi finner Ann-Helen

Resultatløst søk etter den forsvunne trebarnsmoren i Stavanger torsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Les også: Trapper opp søket etter Ann-Helen

(Dagbladet.no): Torsdag søkte politiet i Rogaland i sjøen ved Risavik i Tananger. Men søkene ga ingen resultat. Politiet tror det kan bli vanskelig å finne Ann-Helen Karlsen. Hun har vært borte helt siden natt til søndag 6. mars.

- Vi gjør det fordi vi har et aldri så lite håp. Det vil bli veldig vanskelig. Det er en viss sjanse, men det er lite sannsynlig at vi finner henne, sier politiinspektør Ernst K. Rossebø til Dagbladet.no.

- Vi vet ingenting om Ann-Helen Karlsen siden natt til 6. mars.

Politiet tror 35-åringen er død. De frykter at hun er drept, men holder mulighetene åpne for at hun kan ha vært utsatt for en ulykke eller har forsvunnet av egen fri vilje - til tross for at det ikke er registrert bevegelser på mobiltelefon eller bankkonto siden natten hun ble borte.

Onsdag politiet meldte at at etterforskningen skulle trappes opp med søk. Men om politiet ikke snart får napp, trappes letingen ned igjen.

- Det kommer an på andre arbeidsoppgaver, og om vi får noe å gå etter når vi har avhørt de vi kan avhøre. Hvis vi ikke får det, må vi trappe ned letingen, sier Rossebø.

Om lag 80 personer er avhørt siden Ann-Helen Karlsen, også kalt Lena, ble meldt savnet 14. april. Ingen har status som annet enn vitner, og ingen av avhørene eller tipsene i saken har gitt resultat så langt. Nå er det få igjen å avhøre.

FRYKTES DREPT: Trebarnsmoren Ann-Helen Karlsen fra Lillesand. Foto: Privat
FRYKTES DREPT: Trebarnsmoren Ann-Helen Karlsen fra Lillesand. Foto: Privat Vis mer

I morgen starter politiet søk på land.

Trebarnsmoren fra Lillesand var på tur til Stavanger sammen med moren for å ha møte med en rusavvenningsklinikk. 35-åringen har hatt problemer med rus. Moren tok toget hjem samme dag, mens Ann-Helen bestemte seg for å bli igjen og besøke venner. Senere samme dag var hun innom to hoteller og flere utesteder. Lørdag 5. mars besøkte hun venner i Snødeveien i Tananger. Hun ble sist sett natt til søndag 6. mars ved Shell-stasjonen i Tananger.