Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Liv Signe er best betalte kvinne

Liv Signe tjener nest mest av partilederne- hun er bare slått av statsminister Stoltenberg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Liv Signe Navarsete er den partilederen som tjener mest - ser man vekk fra partilederkollega og statsminister, Jens Stoltenberg.

Best betalte kvinne
I tillegg til å kapre andreplassen over hvem som er mest innbringende, er også Navarsete den best betalte kvinnelige partilederen.

I fjor hadde SP-lederen en nettoinntekt på 983 906.

Dette er nesten 100 000 kroner mer enn hva Kristin , Siv og Erna hadde som inntekt i fjor.

Kristin økte
Kristin Halvorsen på sin side tjente 857 157 kroner i 2008. - Siden 2007 har hun økt sin inntekt med omlag 40 000. Året før hadde Halvorsen en inntekt på 798 363 kroner.

Til tross for økningen er Halvorsen den kvinnelige partilederen som tjener dårligst.

Erna Solberg hadde det nest høyeste inntekten av de kvinnelige partilederne på 960 562, mens Siv Jensen i fjor hadde en nettoinntekt 885 100 kroner.

Jens hover inn millionen
Den som er best betalt av de sittende partilederne er ikke overraskende, Jens Stoltenberg.

I fjor hadde han en skattbar formue på 1 140 697 kroner.

Men selv om en million i inntekt høres mye ut, må man merke seg at omlag halvparten, 508 854 kroner, av statsministerens inntekt går ut i skatt.

Sponheims formue
Til tross for lavere lønn enn sine partilederkollegaer, er avgåtte Lars Sponheim den med penger på bok.

Sponheim har hele 2,3 millioner kroner i formue.

Nest etter ham er det Navarsete som har størst formue. I fjor hadde den påtroppende kommunalministeren 747 360 kroner i formue.

GRUNN TIL Å SMILE:  Senterpartilederen har all grunn til å smile av ligningstallene. De viser at hun er den best betalte kvinnelige partilederen, og nest best av alle - bare slått av Jens. Foto: Berit Roald / SCANPIX
GRUNN TIL Å SMILE: Senterpartilederen har all grunn til å smile av ligningstallene. De viser at hun er den best betalte kvinnelige partilederen, og nest best av alle - bare slått av Jens. Foto: Berit Roald / SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling