Live at Egertorget

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jeg misunner statuemannen på Egertorget - han som ser ut som en musketer rulla i aluminiumsfolie. Greit, han har ikke optimal arbeidstid - jeg har sympati for at han innimellom tar seg en sigg i bakken (sjekk Scanpix.no og oppdater til han dukker opp). Mulig at det å være statue ikke er så ergonomisk, heller. Og jeg tviler på at han har tannlegeordning eller firmahytte. Men så får han sett sabla mange livekonserter, da.

Byfestivalen på Kontraskjæret kosta nittini kroner dagen. Billig, mener noen. Men alt er relativt: for samme pris får du fire-fem boller fra bakeriet på hjørnet, og kan nyte gratiskonserter på rekke og rad. For lesernes skyld drister jeg meg til anmelderi. Ålreit, navna er oppspinn, men det hadde blitt kleint å spørre hva folka heter ettersom jeg ikke hadde småpenger på meg.

Indianergruppa Seven Tomahawks: Vel mye playback supplert av tam panfløyefisling og kastanjettklapring. Sistnevnte prestisjetunge instrument opptok hele tre av sju bandmedlemmer. Ikke imponerende - faktisk mistenker jeg at de bare er indianere på lissom. Og det gjør ikke saken bedre at fjærpynten blåser av i sønnavinden. Terningkast to.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer