Skytemassakren i Texas

- Livene våre er forandret for alltid

Det vesle lokalsamfunnet Sutherland Springs i Texas kjemper for å komme seg på beina igjen etter masseskytingen.

TUNGE TIDER: Cindy Wyatt legger ned blomster ved korsene som er plassert på et jorde i Sutherland Springs for å minnes de 26 drepte. Foto: Vegard Kristiansen Kvaale / Dagbladet
TUNGE TIDER: Cindy Wyatt legger ned blomster ved korsene som er plassert på et jorde i Sutherland Springs for å minnes de 26 drepte. Foto: Vegard Kristiansen Kvaale / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

SUTHERLAND SPRINGS (Dagbladet): På et lite jorde i utkanten av Sutherland Springs har lokalbefolkningen satt opp 26 hvite kors. De er til minne om de 26 som ble drept i masseskytingen under en gudstjeneste i First Baptist Church søndag. Ytterligere 20 personer ble skadd da gjerningsmannen, Devin Patrick Kelley, gikk til angrep og fyrte av om lag 450 skudd.

Etter skytemassakren har den lille byen mistet sju prosent av innbyggerne.

- Livene våre er forandret for alltid. Konsekvensene av dette er vi nødt til å bære med oss for alltid. På sykehuset ligger en liten gutt som kan miste beinet sitt. Ei bestemor mistet to barnebarn og ligger selv fortsatt på sykehuset. Det hele føles uvirkelig og ufattelig, forteller Cindy Wyatt til Dagbladet med tårer i øynene.

Vidunderlig menneske

Siden søndag har hun jobbet som frivillig på samfunnshuset og laget mat til politi og redningsmannskaper. Nå er hun kommet ned til jordet med korsene for å legge ned blomster. Hun kjente mange av de omkomne og var venninne med svigerbestemora til gjerningsmannen, Lula White (71), som er blant de drepte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer