Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Liverpool rystes av bestialske drap

Liverpool er rystet etter at to prostituerte kvinner ble funnet drept og partert søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De prostituerte i Liverpools horestrøk er livredde, etter at to jenter ble funnet myrdet søndag.

Det var beboerne i St. Domingo Vale, Everton i Liverpool som gjorde det makabre funnet:

Hanane Parry (19) fra Chester ble funnet partert, og forsøkt gjemt i forskjellige søplesekker langs en gate, sammen med levningene av ettbarnsmora Pauline Stephen (25).

Begge jentene jobbet som prostituerte i Netherfield Road i Everton, men det er ikke klart om de kjente hverandre. Det er heller ikke klart når jentene ble drept. Perry var ikke offisielt meldt savnet, men ingen hadde sett henne på to uker. Stephen har vært savnet siden 12. juli.

Politiet avhørte i går kveld sentrale kilder i prostitusjonsmiljøet i Liverpool, for å kartlegge de to kvinnenes siste bevegelser.

Jo (24), som pleide å jobbe sammen med Pauline, forteller at alle i miljøet er skrekkslagne, men at hun fortsetter å jobbe fordi hun trenger penger til dop.

- En kvinnes avkapte ben og armer er funnet i en søplesekk, det finnes ikke noe mer skremmende når du har familie og venner å tenke på, sier prostituerte Jo (24) til BBC Radio Merseyside, ifølge BBC News Online

Bevæpnet politi pågrep mandag en 26 år gammel mann fra Everton, som er mistenkt for å stå bak drapene. Han sitter fremdeles i avhør.

Ifølge The Post leter ikke politiet etter flere drepte.