«Livet er kort. Skill deg.»

Levetiden for denne reklameplakaten ble også kort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En reklameplakat har skapt så mye debatt i Chicago i Illinois at den er blitt fjernet av kommunen etter bare en uke.

Det var ikke den lettkledde kvinnen eller mannen på plakaten som vakte oppsikt, snarere reklameteksten:  «Life is short. Get a divorce\' står det på plakaten.» - på godt norsk: Livet er kort. Skill deg.

Bak reklamen står de to kvinnelige skillsmisseadvokater Corri Fetman og Kelly Garland. De avviser at reklamen oppfordrer til skilsmisse.

- Det er ikke advokater som skaper skilsmisser, det gjør folk selv, sier Fetman til CNN.

- De fleste advokatreklamer er veldig kjedelige og har bare bilde av advokater i dress. Vår plakat er nyskapende og spennende.  Vi ville ha en reklame som kunne gi håp og fantasier.  Har man håp så komme man igjennom det meste, forklarer hun.

Dessverre for Fetman og Garland. Levetiden for reklameplakaten ble kort. Et byrådsmedlem fikk plakaten fjernet etter bare en uke.

- Jeg ringte bygningsingenøren og bad han gjøre jobben sin, og det gjorde han. Det har ingenting med innholdet å gjøre, men de hadde ikke tillatelse til å henge opp plakaten, derfor ble den fjernet, sier Alderman Burton Natarus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer