Livløs jente dratt inn i bil

Et vitne observerte ved 22-tida i går kveld en livløs jente i tiårsalderen bli dratt inn i en personbil av tre menn i tjueåra. Igjen på åstedet i Ljabrukbakken i Oslo sto to barnesykler ulåst, med en sammenkrøllet regndress på en av dem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har ikke mottatt noen meldinger om savnede personer som kunne passe til jentas beskrivelse iløpet av natten. De hadde bare vitnets forklaring om episoden.

- Vitnet så en jente, sannsynligvis av utenlandsk opprinnelse, bli halt inn i en bil, sa vaktleder Sindre Flaate ved kriminalvakta i Oslo til Dagbladet.

De tre mennene skal ha vært i midten av tjueåra, og en av dem er trolig av utenlandsk opprinnelse.

- Vitnet syns mennenes oppførsel så merkelig ut, så hun gikk bort til dem for å spørre hva som hadde skjedd. Da ble hun avfeid, sa Flaate.

Ingen ulykke

Politiet utelukket i natt at jenta kan ha vært utsatt for en alvorlig ulykke, da verken legevakta eller sykehusene i området har tatt hånd om henne. Men skader på den ene sykkelen, som var helt ny ,tyder på at den kan ha veltet. Politiet har nå tatt beslag i sykkelen, og håper eieren melder seg.

- Det er ikke sikkert dette er en politisak. Før det kommer inn nye opplysninger, eller en savnet-melding, er det lite vi kan gjøre, sa Flaate i går kveld.

Han ønsket ikke å kommentere hvorvidt politiet mener jenta har vært utsatt for en kriminell handling.