Livløs mann funnet i Oslo sentrum

- Ingenting som tyder på noe kriminelt, sier politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet fikk melding litt over tre natt til torsdag om at det var funnet en livløs mann utenfor Gunerius i Oslo sentrum. Mannen ble funnet i parkeringshuset og er i 30-åra opplyser politiet til NTB.

- Vi iverksatte livreddende tiltak, og ambulanse kom til stedet, men livet sto ikke til å redde, sier operasjonsleder Sven Martin Ege ved Oslo politidistrikt.

Politiet har iverksatt en bred etterforskning, og skal nå gjennomføre tekniske og taktiske undersøkelser. Det var en tilfeldig forbipasserende som observerte mannen og varslet politiet.

- Vi etterforsker dette som et mistenkelig dødsfall, men vi vet ingenting om identiteten på personen ennå. Han er nå rutinemessig sendt til rettsmedisinsk behandling, sier vaktsjef ved krimvakta, Oddleif Sveinungsen til Dagbladet.

- Det er ingenting som tyder på at det har skjedd noe kriminelt, sier Sveinungsen til NTB.

Politiet avhørte i morgentimene vitner som var i nærheten av Gunerius i tidsrommet.

- Foreløpig vet vi veldig lite om hva som er dødsårsaken. Vi har allerede fått tak i noen vitner, og vi er interessert i å komme i kontakt med flere som kan ha sett hva som har skjedd, sier operasjonsleder Ege.

Hvis du har informasjon om saken, kan du ringe politiet på telefon 02800.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer