Livløs person sett ved fergeleie i Oslo

To uavhengigie vitner meldte om person som fløt livløs i vannet. Søket er nå avsluttet.

ANTATT OMKOMMET:   Dykkere fra brannvesenet søker etter en antatt omkommet person på Vippetangen i Oslo. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
ANTATT OMKOMMET: Dykkere fra brannvesenet søker etter en antatt omkommet person på Vippetangen i Oslo. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Like før klokka 16 mottok Oslo-politiet informasjon om at to uavhengige vitner hadde sett en mulig drukning på Vippetangen i Oslo.

Det var to matroser ombord på en av ferjene på stedet som meldte fra om at de hadde sett en livløs person i vannflata.

Antatt omkommet Oslo brann- og redningsetat rykket ut med dykkere, og fire dykkere søker nå etter en antatt omkommet person.

- Vi opererer ut ifra melding omkommet person i vannet, men vi vet ikke hvor lenge personen har ligget der eller hva den døde av. Det er dypt og man ser ikke bunnen der personen ligger. Hovedprioriteten er å få personen opp så raskt som mulig, sier Magnus Strande, politiets innsatsleder på stedet.

Det er ukjent om personen er en kvinne eller en mann. 

Dykker i området En periode ble all fergetrafikk med utgangspunkt fra Vippetangen, blant annet til Gressholmen og Langøyene, stanset. Oslo-politiet opplyser at trafikken nå går som normalt igjen.

- Personen er fortsatt ikke funnet. Søket er nå avsluttet, det er ukjent når det vil starte igjen, sier André Kråkenes, operasjonsleder ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer