Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Livredd biltyv tatt på fersken

Den livredde biltyven låste seg inne i bilen da eieren tok ham på fersken i Leirvik på Stord i morges.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Biltyven har nok aldri i sitt kjeltringliv vært så glad for å se politiet, skriver Bergens Tidendes nettutgave.

- Da vi kom til stedet, satt biltyven livredd inne i bilen. Rundt bilen sto bilens kvinnelige eier og tre-fire andre personer. Biltyven hadde låst dørene fra innsiden og torde ikke komme ut. Han ble i langt bedre humør da vi kom. Da låste han opp og kom ut, sier politioverbetjent Odd Harald Hovland ved Stord lensmannskontor til bt.no.

Politiet fikk melding om bilinnbruddet klokken 5.15 torsdag morgen, og nådde fram til åstedet et drøyt kvarter senere. I mellomtiden hadde bilens eier, en kvinne som jobbet nattevakt, samlet tre-fire arbeidskamerater og tatt oppstilling rundt bilen.

- Biltyven hadde brukt en falsk nøkkel til å dirke opp døren. Han hadde rotet rundt etter noe å stjele, men ikke koblet bilen, da eieren og hennes venner omringet bilen. Han er en svært god kjenning av politiet. Det er maks en måned siden han slapp ut av fengsel, sier Hovland.

Gjerningsmannen, som er i 30-årene, skal ha vært ruset da han brøt seg inn i bilen. Ifølge bt.no vil han bli framstilt for varetektsfengsling i Haugesund tingrett. (©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media