Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Livredd for flytur

Mette-Marit skulle prøvefly før London-turen. Det ble det ikke noe av.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Snart reiser Mette-Marit og ektemannen til London sammen med prinsesse Märtha Louise for å tenne lysene på julegrana på Trafalgar Square. Men kronprinsessens flyskrekk er etter hvert vel kjent, og den ser ikke ut til å avta, selv om hun er omgitt av et støtteapparat som er få andre forunt.

På torsdag ble Mette-Marit observert på Gardermoen, ifølge VG. Sammen med henne var storebroren Espen Høiby, som er flykaptein i SAS. I tillegg fikk de to følge av en psykolog, sikkerhetsvakter og en koordinater for flyplassen, skriver VG.

Følget gikk ombord i en SAS-maskin som skulle til Heatrow. Det er den samme turen som Mette-Marit må ta i begynnelsen av desember. Men en tydelig skrekkslagen prinsesse måtte forlate maskinen før avgang.

Slottet bekrefter overfor VG at vår nye kronprinsesse var på Gardermoen på tirsdag i et tappert forsøk på å overvinne skrekken.

TRENGER TRØST: Mette-Marit kan få en tøff tur til London. Da er det godt å ha kjæresten ved sin side. Foto: SCANPIX
Hele Norges coronakart