Livredd, men gjør alt for datteren: Dette er nok ukas beste pappa

Det er Endelig Helg og tid for ukas morsomste videoer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

PÅ EN SNURR (Endelig Helg): Dagbladet satser knallhardt på fotball for tida, har vi hørt. Ikke bare sendes det tippeligakamper i fleng, vi har også noen studiosendinger som ledes med stødig hånd av Gunnhild Toldnes.

Under EM ble det et hektisk kjør for fotballavdelingen. 24 dager på rad ledet eminente Toldnes våre seere gjennom EM. Men det ble kanskje litt for hektisk til tider.

I etterkant av sluttspillet begynte det nemlig å sirkulere en tabbevideo internt her på huset. Den var ikke ment for offentlighetens øyner, men vi i Endelig Helg-redaksjonen klarte å grave fram de hemmelige kasettene og i all hemmelighet lastet vi det opp i systemet.

I dag er endelig ventetiden over - og du, kjære leser, kan få med deg alle de humoristiske scenene som mer eller mindre ufrivillig oppsto i vårt EM-studio.

Endelig verre vær Midt i all klagingen over det norske sommerværet kan det også være sunt for oss nordmenn å sette det hele i perspektiv.

Det er faktisk noen som har det verre enn vi som bor i steinrøysa.

I Richmond i den amerikanske staten Virginia vil nok de fleste bytte ut sitt sommervær med noen kalde norske regnskurer. Denne uka sendte nemlig den lokale tv-stasjonen WTVR det som må være en av de bedre værmeldingene verden har sett. Midt i en grufull varm tørkeperiode i området, tok like greit kanalen det helt ut og meldte vulkanutbrudd, temperaturer over 200 grader og «Godzilla-vær».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer