Livredd, men gjør alt for datteren: Dette er nok ukas beste pappa

Det er Endelig Helg og tid for ukas morsomste videoer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

PÅ EN SNURR (Endelig Helg): Dagbladet satser knallhardt på fotball for tida, har vi hørt. Ikke bare sendes det tippeligakamper i fleng, vi har også noen studiosendinger som ledes med stødig hånd av Gunnhild Toldnes.

Under EM ble det et hektisk kjør for fotballavdelingen. 24 dager på rad ledet eminente Toldnes våre seere gjennom EM. Men det ble kanskje litt for hektisk til tider.

I etterkant av sluttspillet begynte det nemlig å sirkulere en tabbevideo internt her på huset. Den var ikke ment for offentlighetens øyner, men vi i Endelig Helg-redaksjonen klarte å grave fram de hemmelige kasettene og i all hemmelighet lastet vi det opp i systemet.

I dag er endelig ventetiden over - og du, kjære leser, kan få med deg alle de humoristiske scenene som mer eller mindre ufrivillig oppsto i vårt EM-studio.

Endelig verre vær Midt i all klagingen over det norske sommerværet kan det også være sunt for oss nordmenn å sette det hele i perspektiv.

Det er faktisk noen som har det verre enn vi som bor i steinrøysa.

I Richmond i den amerikanske staten Virginia vil nok de fleste bytte ut sitt sommervær med noen kalde norske regnskurer. Denne uka sendte nemlig den lokale tv-stasjonen WTVR det som må være en av de bedre værmeldingene verden har sett. Midt i en grufull varm tørkeperiode i området, tok like greit kanalen det helt ut og meldte vulkanutbrudd, temperaturer over 200 grader og «Godzilla-vær».

Vår nye favorittværmann Aaron Justus holdt på imponerende vis maska mens han leverte stadig villere værforutsikter for de allerede hardt prøvede Richmond-beboerne.

Ukas pappa Sommertid er skolefri og mange barnefamilier benytter anledningen til et besøk i en fornøyelsespark. Vi skal ikke utelukke at det kanskje ofte er far i familien som kanskje er mest gira på de største berg-og-dalbanene, men i videoen fra en karusell i USA er det ingen tvil om at det er pappa som ofrer seg for den lille jenta si.

Pappaen i filmen skriker og bærer seg for bare livet mens karusellen blir slynget fram og tilbake. Den lille jenta ser imidlertid ut til å kose seg, og når turen er ferdig vil hun kjøre igjen.

Reaksjonen til pappaen gjør at vi lett kårer ham til ukas pappa, for selvsagt skulle jenta få en tur til selv om han måtte se døden i hvitøyet nok en gang.

Krabben, hundens beste venn Den siste uka har vært preget av en svært trist hundenyhet, så vi tenkte å minne alle på hvor fantastiske de firbeinte også kan være. En liten dachs som var på strandtur med familien fant seg nemlig en ny venn, en krabbe.

Det vakre møtet mellom de to dyrene, som må sies å befinne seg et stykke fra hverandre på evolusjonstreet, har selvsagt gått verden rundt.

Men det ble kanskje ikke den lykkeligste slutten, da krabben krabbet ut i sjøen og dachsen sto forlatt igjen og så utover havet.