Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Livredde elever væpner seg med kniv og slåsshansker

Guttegjeng terroriserer Bodø-skole.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): De tør ikke stå fram i media av frykt for hevn, men elevene bekrefter tilstandene på Bodø videregående skole overfor NRK Nordland:

- Ja, elever går med kniver og slåsshansker, sier elevene til kanalen.

I et halvt års tid har en guttegjeng på fem, seks personer terrorisert flere personer på skolen.

Rektoren ved skolen, Anne Berit Vikhals, slår nå alarm. Etter at en en elev ble slått ned i skoletida i forrige uke har hun anmeldt forholdet til politiet og koblet inn konfliktrådet.

- Vi ser dette som en enkeltepisode som er del av noe større. Problemet hos oss er mobbingen og trakasseringen over tid, sier Vikhals til NRK.

Det har ifølge kanalen vært flere voldsepisoder de siste ukene. Blant annet barket rundt 40 ungdommer sammen i Glasshuset i sentrum av byen i et voldsomt masseslagsmål forleden.

Det hele har altså gått så langt at elever utstyrer seg med våpen for å beskytte seg mot guttegjengen.

- Det er veldig truende å ha vold i hverdagen. Folk er nervøse og skremte, sier elevene til kanalen.

LIVREDDE: Elever ved Bodø videregående skole utstyrer seg med våpen etter at en guttegjeng terroriserer elever. Også her ved Glasshuset i Bodø sentrum har volden spredt seg. NB! Personene på bildet har ingenting med saken å gjøre.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media