Livsfarlig lek i Oslo

Og vakre bilder fra Voss. Se lesernes vanvittige og vakre nyttårsbilder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Nyttårsbildene fra leserne våre rundt om i landet viser at det ble en forholdsvis rolig feiring i år. Terje Nesthus fra Voss har fanget den vakre nyttårsnatten i sentrum, og ønsker godt nyttår.

LIVSFARLIG LEK I OSLO: Festdeltagerne bruker rør med flere raketter som blir skutt ut etter hverandre, og skyter direkte på hverandre. Heldigvis kom ingen til skade i dette tilfellet.Politiet i Oslo opplyser at en kvinne havnet på sykehus i natt etter å ha fått en rakett i øyet i Torshovparken. NTB melder om at en mann Kvam i Steinkjer ble hentet med luftambulanse etter at han skal ha blitt truffet av fyrverkeri like etter midnatt, og skadd i øyet. Slike skader opptrer hvert år under nyttårsfeiringen, og er en av grunnene til rakettforbudet i år. Foto: Vegard Østengen
LIVSFARLIG LEK I OSLO. Foto: Vegard Østengen
VOSS: Godt nyttår ønsker Terje Nesthus, som har tatt dette bildet i natt.
VOSS: Foto: Terje Nesthus
EKEBERGSKRENTEN, OSLO: Det ble litt "hett" rundt noe av bilene på vei nedover Ekebergberbakkene, forteller en leser.
HYGGE I OSLO: Bildet er tatt av Even Hjartholm.
OSLO: Foto: Even Hjartholm.
NYTTÅR I ARGENTINA: - Nyttår i år tilbringer jeg hos ei venninne i Argentina. Vi møttes som utvekslingsstudenter i USA for over to år siden. Selv om klokka ennå ikke har slått 12, så har planleggingen av nyttarsfeiringen pågått lenge. Nabolag har bygd diverse figurer, som skal brennes senere i natt, forteller leser og fotograf Kristin Barnas.
DANSER I THAILAND: - Hva med et bilde fra Lindas Restaurant på Jomtien nyttårsaften hvor folk virkelig koser seg og danser. Norske gjester, norsk musikk, skriver Johna som har sendt oss dette bildet.
VÅLERENGA; OSLO: Bildet er sendt oss av Tom B.
SKJOLD I VINDAFJORD: Joar Mortveit har tatt disse bildene på Lie badeplass.

Men bildene viser også livsfarlig lek i Oslo, der festdeltagerne brukte rør med flere raketter som blir skutt ut etter hverandre, og skjøt direkte på hverandre.

VÅLERENGA, OSLO: Hett rundt bilene.Foto:
VÅLERENGA, OSLO: Hett rundt bilene.Foto: Vis mer

Heldigvis kom ingen til skade i dette tilfellet som man kan se på det første bildet i billedserien øverst i saken, men minst to andre øyeskader er meldt i natt.

NYTTÅR I ARGENTINA. Foto: Kristin Barnas.
NYTTÅR I ARGENTINA. Foto: Kristin Barnas. Vis mer

I Oslo ble det dessuten litt «hett» rundt noe av bilene på vei nedover Ekebergbergbakkene, forteller en leser oss.

OSLO. Foto: Even Hjartholm.
OSLO. Foto: Even Hjartholm. Vis mer

Vi har også mottatt bilder av argentinske nyttårsfigurer, «norsk» nyttårsfeiring i Thailand, og Joar Mortveit har sendt oss bilder av  rakettene på nattehimmelen i Skjold i Vindafjord.

Livsfarlig lek i Oslo

Se alle fotografiene i billedserien øverst i saken.