Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Livsglad og med hele livet foran seg

Sorg blant kollegene i SAS i kveld etter at den 42 år gamle flyvertinnen ble funnet drept.

FUNNET DREPT:  Den norske kvinnen ble funnet drept på rommet sitt på Radisson Blu Scandinavia Hotel på Amager Boulevard i København.  Foto: Kristian Juul Pedersen / SCANPIX
FUNNET DREPT: Den norske kvinnen ble funnet drept på rommet sitt på Radisson Blu Scandinavia Hotel på Amager Boulevard i København. Foto: Kristian Juul Pedersen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||KØBENHAVN/OSLO  (Dagbladet): En norsk flyvertinne fra Vestoppland ble i morges funnet drept på Scandinavia Hotel på Amager Boulevard i København. For kollegene i SAS har det vært en tung dag.

- Hun var en del av del av langdistansegruppa i SAS. Gruppen var litt som en familie, og hotellet der hun ble funnet vårt andre hjem. Vi pleier å overnatte her før vi skal videre på langruter. Ofte har vi noen timer der, og går ut og spiser sammen og slike ting. Kvinnen var en av de flotte jentene i crewet. Hun var utrolig positiv og full av sjarm. Hun var livsglad og hadde hele livet foran seg, forteller en kollega til Dagbladet.

To barn
Kvinnen etterlater seg mann og to tenåringsbarn. De nærmeste pårørende ble i kveld varslet om drapet av Kripos.

- Dette var et veldig trist budskap å få for oss i SAS. Våre tanker går til de pårørende. Kabinledelsen fra Oslo er nå på vi til København for å bistå de ansatte som er der. Vi har også lagt ut en melding på vårt intranett med et nummer som våre ansatte kan ringe hvis de har behov for det, sier informasjonssjef i SAS Knut Morten Johansen til Dagbladet.

- Vi håpet i det lengste at det ikke var henne. Dette er forferdig trist, sier en sambygding av kvinnen til Dagbladet.

Også han beskriver den avdøde som blid og omgjengelig.

- Det var ikke så mye vi så til henne, for hun var alltid på reisefot. Men hun var alltid veldig blid og omgjengelig, sier vedkommende.

Crewhotell

Den drepte ble sist sett da hun ankom hotellet i går ettermiddag ved 16-tiden. Ved 20-tiden skal naboer til hotellrommet ha hørt at noen banket på kvinnens dør. Kort tid etter hørte de bråk og tumulter. I 11-tiden i morges ble hun funnet drept på rommet i 20 etasje av rengjøringspersonell.

- Vi kan konstatere at hun er vært utsatt for alvorlig stump vold, sier lederen for drapsavsnittet i København-politiet, Ove Dahl, til Dagbladet.

Hotellet som kvinnen ble funnet på har vært fast crewhotell for de SAS-ansatte i mange år.

- For oss er dette en horribel sak. Det kan også skape litt frykt blant de kvinnelige vertinnene. Det er allerede flere som uttrykker at de ikke er så lyste på å sove her igjen, sier kollegen.

SØK:  Politiet gjennomsøker området rundt hotellet med hunder. Foto: SCANPIX
SØK: Politiet gjennomsøker området rundt hotellet med hunder. Foto: SCANPIX Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!