Livstruende skadd etter knivstikking

Mannen fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Tilstanden er uendret for en 23-årig mann som ble livstruende skadd i et knivslagsmål i Skien natt til søndag. Mannen er fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus i Oslo.

Politiet fikk ved 3-tiden natt til søndag melding om slagsmål utenfor en kafé i sentrum av Skien. Flere ambulanser ble sendt til stedet, og to personer ble sendt til Sykehuset i Telemark.

En 23-årig mann ble stukket med kniv i nyreregionen og er livstruende skadet. Den andre personen, en mann på 29 år, skal ha blitt slått med en planke eller knivstukket i hodet, men er ikke livstruende skadet

Uendret tilstand
Sykehuset i Telemark opplyser til NTB klokken 9 at tilstanden til de to mennene er uendret. Mannen som ble livstruende skadd, er fløyet videre til Ullevål universitetssykehus for videre behandling.

- Det var trolig vitner til hendelsen, men vi har foreløpig ikke kommet i kontakt med noen av dem. Ingen av de fornærmede har heller vært i stand til å si noe om hvem som skal ha gjort dette, sier politiinspektør Knut Kolloen i Telemark politidistrikt til NTB.

Masseslagsmål Politiet betegner hendelsen som et masseslagsmål, men de vet foreløpig ikke noe om hendelsesforløpet eller om det er en eller flere gjerningsmenn de jakter på. De to skadde skal være av afrikansk opprinnelse.

- Vi har iverksatt etterforskning og håper å komme i kontakt med noen som har sett hendelsen, sier Kolloen.

(NTB)