Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Livstruende skadd etter småknuffing

Familiefar kjemper for livet etter bagatellmessig pubbasketak.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) En familiefar i midten av 40-årene fra Hokksund fikk livstruende hodeskader under en krangel utenfor Sanden hotell natt til søndag, melder dt.no.

Kranglet om bagateller

Mannen var på vei hjem alene da han kom i snakk med fire menn i alderen 20 til 25 år, alle fra Øvre Eiker.

Fornærmede og de fire guttene skal ha vært på samme utested, Sanden hotell, forut for kranglingen. Samtlige skal ha nytt alkohol, men ingen var ifølge politiet overstadig beruset.

Ut fra vitneavhør mener politiet at det skal ha oppstått en spontan krangel om noe de regner for å være en bagatell.

Slo hodet

Deretter skal to av de yngste mennene på henholdsvis 20 og 21 år ha knuffet familiefaren i overkroppen slik at han mistet balansen og falt over ende.

I fallet slo mannen bakhodet i asfalten og pådro seg store hodeskader. En lokal ambulanse ble tilkalt cirka 0315, og var på stedet tre minutter senere.

image: Livstruende skadd etter småknuffing

Mannen ble først kjørt til Sykehuset Buskerud, men ble deretter sendt til Ullevål universitetssykehus.

Sju personer satt i går i avhør hos politiet.

Siktelser

-Vi har nå et greit bilde av hva som er skjedd. Alt tyder på at det har funnet sted en liten diskusjon mellom fornærmede og en ung mann som var sammen med tre kamerater. Det var ingen slåsskamp, men mer dytting. Det kan se ut som vi her snakker om uheldige omstendigheter, sier politiadvokat Ingunn Hodne ved Søndre Buskerud politidistrikt til Drammens Tidende.

I dag vil politiet vurdere om mennene skal formelt siktes for legemsfornærmelse med skadefølge.

Dersom fornærmede ikke overlever, vil siktelsen bli utvidet til legemsfornærmelse med døden til følge, opplyser politiet.

LIVSTRUENDE SKADD: Hokksund-mann i førtiårene kjemper for livet etter krangel med unge menn natt til søndag. Foto: Tor Keiser
LIVSTRUENDE SKADD: Hokksund-mann i førtiårene kjemper for livet etter krangel med unge menn natt til søndag. Foto: Tor Keiser Vis mer